Tu atrodies šeit: /
Ar Fleischsaftgarung pagatavoti kārumi suņiem
Kārumi, kas pagatavoti ar Fleischsaftgarung ir lieliski piemēroti kā balva, treniņiem un sacensībām.
Mēs izmantojam Fleischsaftgarung, lai pagatavotu kārumus. Metodes pamatā ir paņēmieni, ko bieži izmanto kulinārijas meistari, lai, izmantojot gaļas sulas, padarītu gaļu garšīgāku un veselīgāku. Fleischsaftgarung ir rūpīgi izvēlēta šo gatavošanas tehniku kombinācija, kas adaptēta suņu fiziskajām vajadzībām un interesēm.
Fleischsaftgarung tas ir process, kurā svaigu gaļu, gluži tāpat kā virtuvē, gatavo tās sulā, kas ir bagāta ar uzturvielām. Mūsu kārumi tiek gatavoti ar svaigu gaļu, ilgstoši gatavojot zemā temperatūrā, un gaļas sula tiek pastāvīgi koncentrēta, izmantojot gatavošanas paņēmienu, ko dēvē par sutināšanu.
Fleischsaftgarung metode rada mūsu kārumu svarīgās īpašības, kuras tik ļoti novērtē suņu saimnieki:
Fleischsaftgarung saglabā bioloģiski svarīgās barības vielas mūsu sausajā barībā, kam par iemeslu kalpo:
- barojošas gaļas sulas svaigā gaļā,
- zemā gatavošanas temperatūra un
- auksti spiestu eļļu pievienošana pēc atdzesēšanas istabas temperatūrā.
Fleischsaftgarung rada kārumu jūsu sunim – bez piedevām, aromatizētājiem, krāsvielām un garšas bagātinātājiem. Tas iespējams, pateicoties:
- Zemajai barības pagatavošanas temperatūrai: Tādējādi saglabājas garša, ko satur svaigās gaļas dabiskās taukvielas.
- Sutināšana: Šī ir sagatavošanas tehnika izmantota Fleischsaftgarung metodē. Šī maigā pagatavošanas tehnika saglabā mitrumu, ko satur svaiga gaļa, padarot gaļas dabīgo garšu daudz intensīvāku.
Viena no tehnikām, kas izmantota Fleischsaftgarung ir sutināšana – metode, kas kulinārijā tiek izmantota jau daudzus gadus. Sutināšana ne tikai pastiprina dabīgās garšas, bet arī barību sabiezina, padarot tās tekstūru mīkstu un maigu. Sausā barība, gatavota ar Fleischsaftgarung, kļūst maiga un patīkama vien pateicoties svaigās gaļas sulām.
Fleischsaftgarung padara mūsu barību viegli pārstrādājamu, pateicoties lielajam pagatavošanas procesā izmantotajam svaigās gaļas daudzumam. Suņu gremošanas sistēma ir īpaši piemērota gaļai, kas nozīmē, ka suņi gaļu pārstrādā daudz ātrāk un efektīvāk, nekā cilvēki. Tas ir iemesls, kādēļ mūsu sausā barība, pagatavota ar Fleischsaftgarung, ir dabiski viegli pārstrādājama un efektīvi izvadīta. Rezultātā izkārnījumi ir salīdzinoši mazi, stabilas formas un bez raksturīgās nepatīkamās smaržas. Šī fekāliju tekstūra atvieglo jūsu sunim defekācijas procesu.
Fleischsaftgarung metode nozīmē, ka mūsu kārumi neuzbriedīs suņa kuņģī.
Sausā barība, pagatavota ar Fleischsaftgarung, satur tikai jūsu suņa veselībai vitāli nepieciešamos ogļhidrātus, kas nesatur glutēnu, graudus, soju un ģenētiski modificētus organismus (GMO), jo pārāk liels ogļhidrātu daudzums palēnina gremošanu un ir izplatīts zobakmens izraisītājs. Samazinot ogļhidrātu daudzumu līdz nepieciešamajam minimumam,
- uzlabojas gremošana un
- samazinās zobakmens veidošanās risks.
Šajā reklāmu saukļiem pārpilnajā pasaulē atšķirt labo no sliktā mēdz būt grūti.
Tādēļ mēs esam nolēmuši norīkot TÜV SÜD ELAB regulāri un patstāvīgi testēt mūsu suņu barību Fleischsaftgarung un publicēt testu rezultātus tiešsaistē, kur tie pieejami jebkuram interesentam.
Testu kritēriji ir formulēti kā jautājumi:
Vai sausā barība, pagatavota ar Fleischsaftgarung, ir patiesi pagatavota ar reklamēto svaigās gaļas daudzumu?
- Jā, TÜV SÜD ELAB testā tas tika apstiprināts.
Vai uz iepakojuma norādītie dati par barības saturu ir patiesi?
- Jā, TÜV SÜD ELAB testā tas tika apstiprināts.
Vai sausā barība, pagatavota ar Fleischsaftgarung, ir droša un nesatur tādas kaitīgās substances kā mikrobus, baktērijas (enterobaktērijas, E. coli, Bacillus cereus, stafilokoku, Clostridium perfringens, Salmonellu un citas), rauga sēnītes, pelējumu, kā arī smagos metālus un mikotoksīnus?
- Jā, TÜV SÜD ELAB testā tas tika apstiprināts.
Plašāka informācija pieejama šeit: www.tuvsud.com/elab/PLATINUM